Bij het samenstellen van deze website is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie. Dagelijks ontwikkelen wij nieuwe technieken en/of doen relevante ervaringen op. Het kan daarom zo zijn dat de nieuwste informatie nog niet in de website is verwerkt. Zodoende bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie verouderd of niet meer juist is. Woldhuis Installatietechniek B.V. is niet aansprakelijk voor de gevolgen van eventuele onvolkomenheden op deze website. Mocht u als bezoeker van deze website onvolkomenheden signaleren, laat het ons dan weten. Dan kunnen wij dat, waar nodig, rechtzetten.

Alle informatie op deze website is eigendom van Woldhuis Installatietechniek B.V. en is niet voor commercieel gebruik. Wel mag de informatie worden gebruikt mits u bronvermelding toepast. Om zekerheid te hebben kunt u ons ook om toestemming vragen.

Het is toegestaan om zonder voorafgaande toestemming links naar deze website (www.totaal-installatie.nl) te maken mits u daarvan melding maakt via  .